BİTLİS / GÜROYMAK - Atatürk Ortaokulu

Ekm

Bitlis ilindeki nitelikli liselere öğrencilerimizle birlikte gezi düzenledik. Öğrenciler hayallerinde yer alan liselerle ilgili yerinde soru sorma imkanı bulabildiler. Okullarla ilgili detaylı bilgilendirmeler yapan öğretmenler sayesinde öğrenciler liseler ile ilgili daha fazla bilgi sahibi oldular. Keyifli ve hedefe yaklaştırıcı bir günün ardından gezimizi sonlandırdık. Destek veren herkese teşekkür ederiz.

Ekm

Öğrencilerimizin teneffüs zamanlarını daha keyifli, eğlenceli, verimli ve eğitici kılmak amacıyla okulumuzun bahçesini oyun ve etkinlik alanlarıyla süsledik... Öğrencilerimizin fiziksel, psikomotor ve bilişsel alanlarına hitap ederek çoklu öğrenmeyi amaçladık... Bahçemizin süslemesinde yardımcı olan öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz...

Ekm

Öğrencilerimizde trafik kurallarına ve hayatına dair farkındalık oluşturmak amacıyla ilçemizde görev yapan polis memurları tarafından bilgilendirme çalışması yapıldı. Destek verenlere teşekkür ederiz.

Ekm

Yamaç Köyü Şehit Er Ethem Öztürk Ortaokulu ile işbirliği içerisinde, öğrencilerimizde hayvanları korumaya yönelik farkındalık oluşturabilmek amacıyla ilçemizde bulunan hayvan barınağına ziyaret düzenledik. Görevliler barınaktaki işleyiş ile ilgili öğrencilere açıklayıcı bilgilendirmeler yaptı. Öğrenciler oradaki canlılarla barınak ortamında buluşma imkanına kavuştu. Emek veren ve destekleyen herkese teşekkür ederiz.

Ekm

2023-2024 Eğitim Öğretim yılı sene başı veli toplantımızı gerçekleştirdik. Velilere çocuk eğitimi, okul başarısını arttırma, okulda yürütülen projeler, devam-devamsızlık, öğrenci davranışları, bireysel temizlik ve hijyen, beslenme, serbest zamanı değerlendirme ve deneme sınavları ile ilgili bilgilendirme yapıldı. Velilerden gelen talepler not edildi ve yeni eğitim öğretim yılının işbirliği içerisinde olması gerektiği üzerinde uzlaşıldı. Katılım gösteren herkese teşekkür ederiz.